• Collectieuitverkoop

  Collectieuitverkoop

  Het is onze passie om u zo lekker mogelijk en gezond te laten slapen. Daardoor zijn we continu op zoek naar producten en innovaties die deze visie nog beter kunnen verwezenlijken. Een gevolg hiervan is dat we ruimte moeten maken in onze showrooms voor nieuwe verbeterde producten; uitverkoop dus! Bepaalde showroommodellen gaan weg met 30-50 % korting. Wacht dus niet te lang, bekijk het aanbod en kom langs in onze winkel.

  Lees verder >>

 • Morgana Garantie

  Morgana Garantie

  Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt en de producten die we aan de hand daarvan leveren. Daarnaast wordt het slaapsysteem uiteraard gratis bezorgd en professioneel gemonteerd. Mocht u desondanks niet tevreden zijn over uw aankoop, dan bieden wij u 90 dagen lang slaapgarantie. Zo kunt u met een veilig gevoel een Morgana slaapsysteem aanschaffen.

  Lees verder >>

 • Wereldprimeur!

  Wereldprimeur!

   

  De Ergosleep®  BS4 is de perfecte combinatie van technologische innovatie, oogstaande ergonomie en verfijnde esthetiek. Dit alles leidt tot het summum van persoonlijk en gezond slapen.

   

  Lees verder >>