Slaap DNASlaap DNASlaap DNASlaap DNASlaap DNA

Slaap DNA

Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben. Bij Morgana is het als enige in Nederland nu mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse die uw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt. Kom nu langs bij Morgana Kort in Leek voor de gratis slaaptest!


Hoe werkt de test?

Voordat je kunt beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op jouw slaapprofiel is afgestemd, wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Zo is het bijvoorbeeld van belang om te weten welke slaaphouding je 's nachts aanhoudt, om zo de maximale ondersteuning te realiseren voor jouw lichaam.

Ga rustig liggen. Tijd voor de échte beleving. Terwijl je ligt kom je meer te weten over het belang van een goede nachtrust en hoe deze jouw gezondheid & humeur dag in dag uit drastisch beïnvloed. Aangezien de meeste mensen een derde van hun leven in bed doorbrengen, wordt de noodzaak van een gezonde slaapoplossing snel duidelijk.

Tijd voor de digitale meting van uw SLAAP-DNA®. Terwijl je ontspannen geniet van de mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt je persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgesteld. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met je verschillende slaaphoudingen, want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust toch van houding. Nu de testcabine u "kent", kunnen we u echt laten voelen wat het verschil is tussen een 'gewoon' bed en een op jouw lichaamsprofiel afgestemde slaapoplossing. Alle drukpunten worden weggenomen. Je wordt volledig ondersteund.

Je krijgt een document met daarop jouw SLAAP-DNA® en een gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kun je jouw persoonlijke, unieke bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van het bed kun je op je eigen smaak afstemmen door een persoonlijke keuze uit de brede collectie hoofdborden, stoffen & pootjes. Zo kan jouw bed, van binnen én van buiten, helemaal aan jouw profiel, smaak en budget worden aangepast.