Wereldprimeur!

 

De Ergosleep®  BS4 is de perfecte combinatie van technologische innovatie, oogstaande ergonomie en verfijnde esthetiek. Dit alles leidt tot het summum van persoonlijk en gezond slapen.

 

De doelstelling van Ergosleep® is en blijft het lichaam van elke gebruiker op een heel unieke en persoonlijke manier te ondersteunen. Dit door het slaapoppervlak van het bed aan te passen aan het individuele lichaamsprofiel. Hierbij is het uitermate belangrijk dat het bed over de tijd heen kan mee-evolueren met de vorm van het lichaam.

 

De Ergosleep® BS4 is een hoogwaardige boxspring met een ingenieus verstelsysteem (patent pending) dat toelaat om elke lichaamszone in 4 verschillende hoogteposities te ondersteunen. Dit systeem is een doorbraaktechnologie in de slaapwereld, waardoor boxsprings zich nu ook werkelijk aan uw lichaam kunnen aanpassen.

 

De basis is de slaaptest, waar via computer-analyse uw persoonlijk lichaams- en slaapprofiel wordt omgezet in uw SLAAP-DNA®. Op die manier wordt ook de Ergosleep® BS4 ter hoogte van hoofd, schouders, lenden, bekken en benen met digitale perfectie op uw lichaam afgesteld.

 

Maar er is meer, want de unieke dynamische ondersteuning van de Ergosleep® BS4 bestaat uit 3 stappen:

 

1. Door het baanbrekende verstelsysteem wordt het lichaamsprofiel in het draagvlak aangebracht.

2. Tijdens het slapen zorgen de tonvormige, gezoneerde pocketveren voor de bijkomende aanpassing aan de verschillende lichaamshoudingen.

3. De ultieme fijnafstelling wordt verzekerd door de speciaal voor de BS4 ontwikkelde matrassen.

 

Het instellen van de Ergosleep® BS4 zelf is kinderspel en kan bovendien op een heel eenvoudige manier gewijzigd worden bij veranderend lichaamsgewicht (vb. zwangerschap). In letterlijk een handomdraai stelt u de BS4 opnieuw in.

 

Daarnaast werd met de grootste zorg de esthetische lijn van de BS4 getekend. De technologie - het geruisloze instelmechanisme - is volledig verborgen, maar toch uiterst vlot bereikbaar. De horizontale looplijnen zorgen, ook bij de elektrisch verstelbare uitvoeringen, voor een harmonieuze uitstraling. Bovendien wordt de BS4 aangekleed met een brede waaier van duurzame stoffen en gecombineerd met een ruime keuze aan hoofd- en voetborden.

 

Maak een afspraak en kom proefliggen!

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht >>>