Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

10.00 - 17.30 uur

Woensdag:

10.00 - 17.30 uur

Donderdag:

10.00 - 17.30 uur

Vrijdag:

10.00 - 17.30 uur

Zaterdag:

10.00 - 17.00 uur

Zondag:

Gesloten

 

Al meer dan veertig jaar een begrip

Kort Woonkomfort is in 1971 gestart door de familie Kort aan de Hulstlaan in Leek. Al snel bleek de 100m² die zij tot hun beschikking hadden veel te klein en werd er in 1976 nieuwbouw gerealiseerd op De Dam met een vloeroppervlakte van 500m². Na die tijd zijn er nog enkele uitbreidingen nodig geweest, waarna dit pand ook te klein bleek te zijn. Sinds 2000 heeft de familie Kort het huidige pand op het Leeksterhout betrokken. Bewust gekozen voor een zichtlocatie langs de A7 zijn wij goed te bereiken voor iedereen. 

Wij blijven investeren in de toekomst door te innoveren. Kort geleden is besloten tot een totale metamorfose voor het gehele interieur. Enerzijds een interieurstyling, anderzijds de invoering van het nieuwe Morgana concept. Bij Morgana wordt nieuwe technologie ingezet om de winkelfunctie en de koopervaring op fundamentele manier te veranderen. Het nieuwe winkelconcept is niet alleen onderscheidend ten opzichte van de traditionele beddenspeciaalzaak. Het biedt ook een toegevoegde waarde voor de consument die op de toekomst is gericht. Het is een vernieuwend concept wat betreft productpresentatie, het adviseren en informeren van de klant en het verlenen van service. Morgana Kort maakt op een voortreffelijke manier gebruik van ruimte, routing en kleur met enorm veel keuze en inspiratie. Morgana is een innovatie voor de slaapkamerbranche die verder gaat dan 'try and buy': een experience voor langdurig slaapgenot.

In onze winkel wordt gebruik gemaakt van verschillende stijlgroepen: Wenen, New York, Casablanca en Nairobi. Ook wordt een afdeling comfortabel slapen gevormd met als speerpunt 'comfort in optima forma', onder meer door Ergosleep DNA (Digitale Nachtrust Analyse). De lattenbodems en boxsprings worden volledig afgestemd op persoonlijke wensen en behoeften. In de aanwezige Ergosleep teststudio bepalen we met behulp van een computer de drukmeting. Op basis van gewicht, lichaamsbouw en voorkeurslaaphoudingen wordt een bed volledig gepersonaliseerd.